Konferencia részvétel – International Symposium on Automated Technology for Verification and Analysis

October 28, 2015    

V&V szakértőnk, Péter társszerzőként mutatta be tanulmányát, melynek közzépontjában a hatékony verifikáció áll, amely új optimalizálási megközelíté

st javasol a korlátozott modellellenőrzés (BMC) számára a jobb futásidő-hatékonyság érdekében.

Munkatársunk, Bokor Péter társszerzőként mutatta be tanulmányát a verifikációhoz és elemzéshez kapcsolódó automatizált technológiáknak szentelt nemzetközi konferencián (13th International Symposium on Automated Technology for Verification and Analysis, 2015. október 12-15., Shanghai, Kína). A konferencia célja az automatizált analízis, verifikáció és szintézis elméleti és gyakorlati szempontjainak bemutatása, ennek érdekében közös fórumot biztosít a helyi és nemzetközi kutatói közösségeknek. Idén négy vitaindító előadó (Martin Fränzle, Joost-Pieter Katoen, Dino Distefano, és J Strother Moore) osztották meg mélyreható ismereteiket és betekintést engedtek a hardveres és szoftveres rendszerek automatizált analízisébe és verifikációjába.

Péter és szerzőtársai bemutatták kutatásuk eredményét, a PBMC elnevezésű tool-t, amelyet a párhuzamos programokat tartalmazó megközelítés mélyreható hatékonyságának értékelésére használtak fel. Az eredmények igazolják, hogy a technika jelentősen javítja az ellenőrzés hatékonyságát.