Idén is: Eclipse DemoCamp Budapesten!

November 8, 2017    

A résztvevők három előadást és egy demót láthattak

2017. november 7-én sor került az IncQuery Labs által immár harmadik alkalommal szervezett Eclipse DemoCamp-re. Nagy örömünkre a magyar Eclipse közösség több új taggal bővült: számos vendégünk első alkalommal vett részt DemoCamp-en.

A résztvevők három előadást és egy demót láthattak. Ráth István, az IncQuery Labs ügyvezetője kezdte és zárta az eseményt: bevezető előadásában kitért olyan, az EclipseCon Europe-on is népszerű, Eclipse-körökben forró témákra, mint például az Enterprise Java jövője, vagy a deep learning. Szintén ő zárta a DemoCamp-et az Eclipse SmartHome-alapú okos otthon demóval. Azonban, mielőtt “hazatértünk” volna a jövő otthonaiba, Az Ardinsys Zrt. vezérigazgató-helyettese, Vojácsek Pál vezetésével “benéztünk a bankba”, azaz megismerkedtünk a pénzügyi szektor szoftverfejlesztési kihívásaival, a B.Braun Medical Hungary Kft. szoftvermérnöke, Bogatin György pedig bevezetett minket az egészségügyi rendszerek fejlesztésében használt UI modellezés rejtelmeibe.

Igazán változatos, tartalmas, színvonalas előadásokat hallhattunk ezúttal is, ezt köszönjük előadóinknak, vendégeinknek a részvételt, az In Game bárnak pedig a helyszínt!