Az IncQuery Labs Kft. felkészülése két nemzetközi pályázatra

August 7, 2017    

Az IncQuery Labs Kft. támogatást nyert

a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból, hogy felkészülhessen két nemzetközi pályázatra és azok konzorciumaiba való belépésre. Ennek érdekében a cég szakértői két utazáson vettek részt, egy brüsszeli pályázati felkészítő és partnerkereső rendezvényen, valamint egy konzorciumi előkészítő ülésen Franciaországban.

A kiberfizikai rendszerek a technikai fejlődés középpontjában állnak, jelentős szerepet játszanak a legkorszerűbb termékek, alkalmazások és szolgáltatások fejlesztésében. Ezeknek a termékeknek kulcsszerepük van az európai csúcstechnológiai ipar versenyképességében. A kifinomult kiberfizikai rendszerek felhasználói köre egyre összetettebb, az innováció feltétlenül szükséges nem csak a kiberfizikai rendszerek esetében, hanem az azokat fejlesztő technológiák esetében is.

Az ECSEL-eClarity

célja, hogy előmozdítsa a meglévő monodiszciplináris rendszertervezési megoldásokat egy testre szabható, iparban hasznosítható, modell alapú tervezési és együttműködési platform felé, mely támogatja kiberfizikai rendszerek multidiszciplináris tervezését és utókövetését a létrehozandó termékek teljes élettartamára vonatkozóan.

A H2020 TERES projekt

célja mérnöki modellező és szimulációs eszközök integrációjának fejlesztése. Az IncQuery Labs által fejlesztett Massif technológia zárt eszközöket kapcsol össze nyílt technológiákkal, így csökkenti a mérnöki eszközök fejlesztésének költségét, és lehetővé teszi az új, innovatív alkalmazásokat.